Waarschuwingen

Wat moet je niet doen bij het vrijen? Vrij waarschuwingen

Wij van HoeVrijen.nl hebben een handig lijstje gemaakt met dingen die je beter niet kunt doen bij het vrijen.

Tip 1: Vrij nooit onveilig! Vrijen is pas veilig als jullie allebei een soa-test hebben gedaan waaruit blijkt dat je geen soa’s hebt. Hebben jullie geen soa-test gedaan, gebruik dan een condoom. Let op dat de verpakking van de condoom en de condoom zelf niet beschadigd zijn. Gebruik een condoom nooit twee keer.

Tip 2: Doe geen dingen die je niet wilt en/of waar je niet klaar voor bent. Vrijen is iets bijzonders, dus zorg dat het leuk blijft. Laat het op tijd merken als je iets niet leuk vindt, de ander zal dit best begrijpen. Doe van de andere kant ook geen dingen die de ander niet wil, dit kan de (toekomstige) seks verpesten.

Tip 3: Wees voorzichtig met internet-seks en het opnemen van seks. Stel je voor wat er kan gebeuren wanneer deze beelden bij mensen terecht komen waar ze niet voor bedoeld zijn.

Tip 4: Zorg ervoor dat je tijdens de seks niet gestoord kunt worden ( tenzij je dit opwindend vindt 😉 ) Zet van te voren dus je telefoon uit en doe bijvoorbeeld de deur op slot. Hoe lekker het vrijen ook is, het kan gebeuren dat de zin om te vrijen ineens helemaal weg is wanneer je onverwachts gestoord wordt.

Tip 5: Zorg dat je lichaam altijd goed schoon en verzorgd is. Stinkende geslachtsdelen kunnen een enorme afknapper zijn wanneer jullie net erg veel zin hebben om te vrijen. Maak er een
gewoonte van om je penis of vagina regelmatig te wassen. Gebruik hierbij geen zeep, dat kan slecht zijn voor je intieme delen.

Vrouwen Versieren