Te snel klaarkomen

Vraag:

Ik was gister aan het vrijen en ik zou klaarkomen maar ik kom altijd gelijk in haar vagina klaar. Is er ook iets wat ik snel van te voren kan doen dat het lekkerder aanvoelt. Heel veel mensen zeggen tegen mij dat ik moet aftrekken maar is dat wel goed voor mijn penis.

Qta

Antwoord:

Beste Qta,

Aftrekken, oftewel masturberen, kan absoluut geen kwaad, zolang je maar geen gekke dingen uithaalt natuurlijk. Gewichten aan je penis hangen, of hem in een stofzuiger stoppen zijn dingen die je niet moet doen, maar gewoon lekker masturberen is niet slecht voor je penis. Het is zelfs heel normaal dat mannen (en vrouwen ook trouwens) masturberen, bijna iedereen doet, dus maak je maar geen zorgen en geniet ervan!

Als je meer wilt weten over masturberen raden we je deze site van harte aan:

www.seksmetjezelf.be

Hier lees je alles wat je maar wilt weten over masturbatie en leer je ook nog eens lekkere technieken om jezelf nog meer te verwennen.

Wat betreft je vraag over te snel klaarkomen; dat is een probleem waar veel mannen tegenaan lopen. Er bestaan technieken om jezelf aan te leren om je orgasme uit te stellen zolang als jij maar wilt. Op deze manier kun je zo lang seksen als je maar wilt en als je er dan klaar voor bent laat je jezelf klaarkomen en is het genot enorm! Je hoeft op deze manier dus nooit meer te vroeg klaar te komen en zult nog meer kunnen genieten van seks. Bovendien zal je vriendin ook extra genieten, want je kunt haar net zo lang verwennen tot ze gillend van genot klaarkomt. Al deze technieken om je eigen orgasme volledig onder controle te krijgen staan beschreven in het E-book Orgasme onder Controle.

Kijk maar eens op deze site om hier meer over te weten te komen: Orgasme onder Controle

Tenslotte kun je inderdaad iets op je piemel smeren zodat je langer kunt vrijen zonder klaar te komen. Het heet Uitstelgel en als je daarvan een klein beetje op je penis smeert voordat je gaat vrijen zal je piemel minder gevoelig worden en kun je het dus veel langer volhouden!

Uitstelgel kun je hier kopen: Uitstelgel

Hopelijk helpen deze tips je om nog langer en lekkerder te genieten van seks!