Pijpen en daarna sex

We zaten voor de TV. Hij zat aan mijn borsten. Daarna begon hij mijn blouse los te maken en ging verder aan mijn borsten zitten. Toen ging hij boven op me zitten. Hij maakte mijn bh los en trok zijn t-shirt uit. Vijf minuten later waren we allebei bloot en ging ik hem pijpen (super fijn). Daarna gingen we echt sexen, de hele nacht! Het was super!

Carin

Te snel klaarkomen

Vraag:

Ik was gister aan het vrijen en ik zou klaarkomen maar ik kom altijd gelijk in haar vagina klaar. Is er ook iets wat ik snel van te voren kan doen dat het lekkerder aanvoelt. Heel veel mensen zeggen tegen mij dat ik moet aftrekken maar is dat wel goed voor mijn penis.

Qta

Antwoord:

Beste Qta,

Aftrekken, oftewel masturberen, kan absoluut geen kwaad, zolang je maar geen gekke dingen uithaalt natuurlijk. Gewichten aan je penis hangen, of hem in een stofzuiger stoppen zijn dingen die je niet moet doen, maar gewoon lekker masturberen is niet slecht voor je penis. Het is zelfs heel normaal dat mannen (en vrouwen ook trouwens) masturberen, bijna iedereen doet, dus maak je maar geen zorgen en geniet ervan!

Als je meer wilt weten over masturberen raden we je deze site van harte aan:

www.seksmetjezelf.be

Hier lees je alles wat je maar wilt weten over masturbatie en leer je ook nog eens lekkere technieken om jezelf nog meer te verwennen.

Wat betreft je vraag over te snel klaarkomen; dat is een probleem waar veel mannen tegenaan lopen. Er bestaan technieken om jezelf aan te leren om je orgasme uit te stellen zolang als jij maar wilt. Op deze manier kun je zo lang seksen als je maar wilt en als je er dan klaar voor bent laat je jezelf klaarkomen en is het genot enorm! Je hoeft op deze manier dus nooit meer te vroeg klaar te komen en zult nog meer kunnen genieten van seks. Bovendien zal je vriendin ook extra genieten, want je kunt haar net zo lang verwennen tot ze gillend van genot klaarkomt. Al deze technieken om je eigen orgasme volledig onder controle te krijgen staan beschreven in het E-book Orgasme onder Controle.

Kijk maar eens op deze site om hier meer over te weten te komen: Orgasme onder Controle

Tenslotte kun je inderdaad iets op je piemel smeren zodat je langer kunt vrijen zonder klaar te komen. Het heet Uitstelgel en als je daarvan een klein beetje op je penis smeert voordat je gaat vrijen zal je piemel minder gevoelig worden en kun je het dus veel langer volhouden!

Uitstelgel kun je hier kopen: Uitstelgel

Hopelijk helpen deze tips je om nog langer en lekkerder te genieten van seks!

Platte en droge seks

Het was een zonnige avond en het regende niet. Het was zo lekker om mijn hete vrouw te zien geilen in de zon. Ik werd er toch al zeker geil van.

Toen kwam mijn vrouw naar mij, ze zei heb je zin om eens een lekker ritje te doen? Ik zei tuurlijk! We kleden elkaar uit en het was geil hoe zij met haar kutje speelde, er kwam zelfs kutsap uit.

Toen begon ze me te palen. Het was lekker en ik was blij…

Dat is mijn verhaal, lekker en droge seks.

Seksverhaalmeneer

Kleine penis

Vraag:

Hallo mensen ik heb nogal een kleine penis en ik ben bang dat meisjes me gaan uitlachen maar hoe kan ik een grotere krijgen zo operatie of maakt de lengte niet uit?

Thoom010

Antwoord:

Beste Thoom010,

Iedereen zal zeggen dat de lengte van je penis niet uitmaakt, als hij het maar doet. Dat is leuk gezegd natuurlijk, maar als je onzeker bent over de lengte van je penis heb je daar helemaal niks aan. Als je ouder wordt zul je merken dat je penis vanzelf gaat groeien, ik zou me er dus nog maar niet al te veel zorgen over maken. Bovendien is er nog een verschil tussen een slappe penis en een stijve penis. Sommige mannen hebben een kleine penis als hij hangt, maar als hij stijf wordt groeit hij ineens enorm. Andere mannen hebben in slappe toestand al een grote penis, maar die wordt dan weer niet zo veel groter als hij stijf wordt.

Laat je ook vooral niet onzeker maken door plaatjes of films die je misschien ziet van mannen met een grote penis. Die mannen worden speciaal uitgezocht omdat ze een grote penis hebben, maar dat is zeker niet de standaard!

Er bestaan technieken om je penis te verlengen, maar de kans bestaat dat je penis daardoor minder goed gaat werken en dan zit je pas echt in de puree, dus begin daar maar liever niet aan. Hetzelfde geldt voor operaties. Het verschil in lengte wat je zult krijgen na een operatie is minimaal en bovendien zal je daarna grote kans hebben dat je penis niet meer goed stijf wordt. Niet aan beginnen dus!

Ten slotte willen we je nog meegeven dat je je niet al te veel zorgen moet maken dat meisjes je zullen uitlachen. Ook meisjes vinden het spannend om seks te hebben. Bovendien zullen meisjes je echt niet zomaar uitlachen om de lengte van je penis en als een meisje dat wel doet, dan is ze je echt niet waard!

Tot slot nog een klein geheimpje wat niet veel mensen weten. Vrouwen hebben liever een te kleine piemel, dan een piemel die te groot is. Als je een te grote penis hebt doet dat vaak pijn als je bij een vrouw naar binnen gaat.

Kortom, geen zorgen over maken en vooral niet onzeker over zijn. Zolang hij goed werkt is er niets aan de hand!

Ik kan niet seksen

Vraag:

Ik zat met me vriend in bed dus toen wou ik zijn lul in mijn kut stoppen maar het lukte me niet. Toen heb ik hem in me bil gat gedaan. Word ik dan ook zwanger of alleen door je kut?

Charlotte

Antwoord:

Beste Charlotte,

In principe kun je niet zwanger worden van anale seks (zijn piemel in jouw kont), maar je moet wel oppassen dat er geen sperma in jouw vagina terecht komt. Wel heb je bij anale seks een grotere kans op SOA’s. Dat zijn seksueel overdraagbare aandoeningen, oftewel ziektes die je op kunt lopen door seks. Als je het lekker vindt om anale seks te hebben, dan adviseren we je om altijd een condoom te gebruiken. Op die manier kun je geen SOA’s oplopen en ben je bovendien zeker dat je niet per ongeluk sperma in je vagina krijgt en zwanger kunt raken. Vind je het niet lekker om anale seks te hebben, dan moet je het ook niet doen en aan je vriend uitleggen dat je er nog niet klaar voor bent om seks te hebben. Als hij echt van je houdt zal hij dit begrijpen en samen met jou wachten tot je er wel aan toe bent.

Dat het niet lukt om zijn penis in jouw vagina te stoppen kan verschillende redenen hebben. Je vagina kan nog te droog zijn geweest. In dit geval kun je bijvoorbeeld eerst wat zoenen en elkaar verwennen zodat je vagina vochtig wordt, of je kunt wat glijmiddel gebruiken. Op die manier wordt het makkelijker voor hem om in je vagina te gaan en is het voor jou ook prettiger. Als hij in je vagina probeert te gaan terwijl je vagina nog niet nat genoeg is kan dat voor jou best pijnlijk zijn.

Een andere reden waarom het niet lukte kan zijn dat je er nog niet aan toe bent om seks te hebben, of nog te gespannen bent. Hierdoor spannen de spieren in je vagina zich aan en gaat je vagina niet open. Het beste wat je hier tegen kunt doen is proberen je te ontspannen, of eerst oefenen als je alleen bent door bijvoorbeeld met wat glijmiddel je vinder in je vagina te stoppen. Als dit lukt kun je het proberen met een kleine dildo of vibrator. Voel je je helemaal op je gemak met iets in je vagina, dan kun je het nog eens proberen met je vriend erbij.

Het belangrijkste is dat jullie het allebei willen en je veilig en fijn voelen bij elkaar. Gebruik ook altijd een condoom om te voorkomen dat jullie een SOA oplopen of dat je zwanger wordt!

Sex

Het was een mooie dag. We gingen in bed liggen. Hij zat aan mijn borsten. Toen ging hij mij uitkleden en ik hem. Zijn penis ging in mijn vagina. Eerst gingen we rustig op en neer en daarna wat sneller. Het voelde goed!

Nora

Eng

Nou,
Ik heb het gedaan hoor.
Het was wel spannend,
Eerst zat hij aan me borsten.
Ik zat helemaal te zweten…
En toen,
Gebeurde het,
Hij kleede zich uit.
Wat een goddelijk lichaam.
Ik heb geen foto.
Groetjes van Pounana

Hard neuken

Ik ging gister met mijn vriend naar bed. We kleedden ons uit. Hij begon mijn vagina te likken en daarna stopte hij zijn penis in mijn mond. We tongden en zoenden en daarna ging zijn penis in mijn kont. We bewogen zo hard als we konden. Het was enorm lekker!

Verhaal van Liesbet

Het was een mooie zonnige dag in juni . de temperatuur is helemaal ok , een lekkere 28 graden. Op het platte land staat er altijd een briesje. De wind ruist zachtjes door het kleine bos aan de rand van de uitgestrekte weilanden. Al kronkelend loop daar een smal zand weggetje tussen door.
Ik zit heerlijk over dit landschap uit te kijken en zie in de verte een stofwolk op het wegje ontstaan. Dat zal Liesbet zijn mijn vriendin, die boodschappen gehaald heeft, in het dorp verderop.
Lees verder