Kleine penis

Vraag:

Hallo mensen ik heb nogal een kleine penis en ik ben bang dat meisjes me gaan uitlachen maar hoe kan ik een grotere krijgen zo operatie of maakt de lengte niet uit?

Thoom010

Antwoord:

Beste Thoom010,

Iedereen zal zeggen dat de lengte van je penis niet uitmaakt, als hij het maar doet. Dat is leuk gezegd natuurlijk, maar als je onzeker bent over de lengte van je penis heb je daar helemaal niks aan. Als je ouder wordt zul je merken dat je penis vanzelf gaat groeien, ik zou me er dus nog maar niet al te veel zorgen over maken. Bovendien is er nog een verschil tussen een slappe penis en een stijve penis. Sommige mannen hebben een kleine penis als hij hangt, maar als hij stijf wordt groeit hij ineens enorm. Andere mannen hebben in slappe toestand al een grote penis, maar die wordt dan weer niet zo veel groter als hij stijf wordt.

Laat je ook vooral niet onzeker maken door plaatjes of films die je misschien ziet van mannen met een grote penis. Die mannen worden speciaal uitgezocht omdat ze een grote penis hebben, maar dat is zeker niet de standaard!

Er bestaan technieken om je penis te verlengen, maar de kans bestaat dat je penis daardoor minder goed gaat werken en dan zit je pas echt in de puree, dus begin daar maar liever niet aan. Hetzelfde geldt voor operaties. Het verschil in lengte wat je zult krijgen na een operatie is minimaal en bovendien zal je daarna grote kans hebben dat je penis niet meer goed stijf wordt. Niet aan beginnen dus!

Ten slotte willen we je nog meegeven dat je je niet al te veel zorgen moet maken dat meisjes je zullen uitlachen. Ook meisjes vinden het spannend om seks te hebben. Bovendien zullen meisjes je echt niet zomaar uitlachen om de lengte van je penis en als een meisje dat wel doet, dan is ze je echt niet waard!

Tot slot nog een klein geheimpje wat niet veel mensen weten. Vrouwen hebben liever een te kleine piemel, dan een piemel die te groot is. Als je een te grote penis hebt doet dat vaak pijn als je bij een vrouw naar binnen gaat.

Kortom, geen zorgen over maken en vooral niet onzeker over zijn. Zolang hij goed werkt is er niets aan de hand!